Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Találkozott már valaki működő...

Találkozott már valaki működő Star Stable hack-et?

Figyelt kérdés
Olyasmi kellene ami ezeket a Star Coin-okat tudja növelni. Páromnak kellene, mert nyúzza a fejem érte. De a Star Coinok drágák és sajnos azt nélkül meg nem lehet játszani nagyon a játékkal. Remélem tudtok segíteni.

2017. okt. 23. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ez talán segíteni fog:

[link]

2017. okt. 23. 09:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Látszik az értelmiségi szinted... Nem tudtál válaszolni, találtál egy elírást, ezért muszáj volt belekötnöd valamibe. Gratulálok!
2017. okt. 23. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
2
2017. okt. 23. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Online játékot nem lehet hackelni, mivel bűncselekménynek számít. Ha pedig valamilyen hibát használ ki valaki, az így szerzett javakat általában törlik és esetleg ki is tiltják a delikvenst.

Szóval ne csaljál, mert csak neked lesz rosszabb.

2017. okt. 23. 10:03
 5/7 anonim válasza:
Szerintem is jobb ha veszel, én is vettem már és nem hackeket kerestem, mert abból csak nekem lett volna rosszabb... Próbáld figyelni az oldalt mikor van dupla star coins hétvége akkor dupla sc-t kapsz ugyanazon az áron és jobban megéri.
2017. nov. 1. 09:27
 6/7 anonim válasza:
62%
Neked sem nagy az értelmiségi szinted,segitett egy olyan dologban amibe nem szabadott volna de azért segitett.Mi a hála? Leszólás,belekötés...Gratulálok
2018. febr. 11. 09:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Mégis miben segített?
2018. febr. 12. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!