Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifin rátudok csatlakozni az...

Wifin rátudok csatlakozni az internetre de gépen nem jó (? )

Figyelt kérdés
Hogyha telefonról csatlakozok az internetre akkor ott fel tudok, van is internet rendesen, de viszont gépről nem tudok felcsatlakozni folyamatosan jelzi, hogy nincs internet. Internet resi megvolt gép újrainditás is.. nem értem mi lehet a probléma, esetleg lehetséges hogy elromlott a hálókártya?

2017. okt. 22. 19:44
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és azt is írja hogy nem rendelkezik érvényes IP konfigurációval
2017. okt. 22. 19:46
 2/6 Dongaben ***** válasza:
Ha a router reset nem segített, akkor valamilyen szoftver okozhatja. Mióta van ez a probléma? Ha korábban jó volt, akkor a hiba előtti időpontra nézz meg egy rendszer visszaállítást.
2017. okt. 22. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg kiadni a parancssorban (Win + R > "cmd") kiadni egy "ipconfig -release" és egy "ipconfig -renew" parancsot, utána nézd meg. Ha továbbra sem jó, nézd meg, hogy nincs e statikusra állítva az IP konfiguráció (tálca ikonon jobb klikk > hálózati és megosztási központ megnyitása > Adapterbeállítások módosítása (bal oldalt) > jobb klikk a háló kártyádon > tulajdonságok > keresd meg az IPv4 konfigot (TCP/IPv4), azon dupla klikk > itt állítsd automatikusra) Remélem, ez segít, ha nem írj privátot...
2017. okt. 22. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Helló!

Nem tudom, hogy rá tudsz csatlakozni és nincs internet?

Vagy nem is csatlakozik a wifihez?

Ezeket ha követed szerintem megoldodik.

Akár telefonról is megcsinálhatod.

Ird be böngészőbe.

192.168.1.1 vagy 192.168.0.1

felhasznalo nev: admin

jelszo: admin

Ha nem változtattad meg.

Wireless beállításnál

Wireless -> Radio settings

ott lesz olyan: b vagy g vagy n

Probáld át állítani b-re vagy g-re vagy n-re ha lehet.

Próbáld végig.

Ha egyik sem vált be akkor állisd vissza szépen 11 bgn mixed-re vagy amin alapból volt.

Ha nem javult meg a gépen.

Statikus ipt beállítasz DE EZt csak akkor ha rá tudtál csatlakozni de nincs internet!(mert amúgy fölösleges)

Pld: 192.168.0.1 az alapértelmezett átjáró

maszk:255.255.255.0

Gépednek ip címe legyen: 192.168.0.110

Remélem működik valamelyik.

2017. okt. 22. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem: 192.168.0.1 az alapértelmezett átjáró akkor

192.168.1.1 az alapértelmezett átjáró

és maszk: 255.255.255.0

Az gép ipcíme ebben az esetben: 192.168.1.110

2017. okt. 22. 20:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldódott régen, csak elfelejtettem hozzáírni, azért köszi a segítséget :)
2017. dec. 6. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!