Aki az anotalk nevezetű oldalon küld képet az lenyomozhatóvá válik, meg lehet tudni a pontos nevét, címét?
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 23:38
1/7 anonim válasza:
Ahhoz hogy ott egy Hacker számára láthatóvá válj, nem kell kép, análkül is le tud nyomozni, a kép csak okot adhat rá
2/7 anonim válasza:
Igen, sőt, te már amiatt is lenyomozhatóvá váltál, hogy megemlítetted az anotalkot.
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom :D akkor sajnos te is lenyomozhatóvá váltál, hogy válaszoltál.
2017. okt. 21. 09:01
4/7 anonim válasza:
#3 Így van, de te ettől még nem tudsz lenyomozni. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ettől még te sem tudsz engem, ha csak nem valami nagyon profi hacker vagy.
2017. okt. 21. 10:32
6/7 anonim válasza:
Az anotalk meg ez az oldal is amúgy nem arra való pont, hogy névtelenek maradjanak kb úgy örökre? tudom, hogy hackerek bármit megtudnak csinálni, de ha egy sima felhasználót veszünk, soha nem jönne rá, hogy hogy kell ezeket kideríteni
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen én is így gondoltam, de ezekszerint nem, engem főleg az érdekelt volna, hogy sima felhasználók tudnak-e ilyet, mert egyik-másik még írni sem tud, nem, hogy ilyen dolgokat.
2017. okt. 21. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!