Mi az a hi. Ru/hi. Fo nevezetű vírus? Hogyan lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Sony Vegas-t és azóta ha rákattintok a Chrome-ra. Akkor a hi.ru/hi.fo nevezetű orosz híroldalra (vagy nem tudom mire) dob be.
Már körülnéztem hogy mi lehet ez, de nem találtam egy magyar oldalt se ami elmondaná mit kéne csinálni ilyenkor, vagy egyáltalán mi ez.
Youtube-on is néztem ehhez hasonló videókat, de nekem nincs olyan amit ki kéne törölni.
https://www.youtube.com/watch?v=r_VCnslDykc
A segítséget előre is nagyon köszönöm!!
2017. okt. 9. 20:03
1/1 lali51 válasza:
Malware eltávolítókkal tisztítsd meg a gépet,távolítsd el a böngészőket,Ccleanerrel takarítsd ki a felesleges fájlokat,ha megmaradtaka böngésző parancsikonjai töröld még a lomtárból is indítsf újra a gépet,telepítheted a böngészőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!