Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megoldható-e egy 'élő kép'...

Megoldható-e egy 'élő kép' betöltése egy a webszervertől független, lokális szerverről?

Figyelt kérdés
Jelen konkrét esetben nem kell nagy dologra gondolni. Egy telefonról megy egy stream (IP Webcan), viszont nem szeretném, ha itt máshoz is hozzá férnének. Ezért kintről egy másik szervert lehetne elérni, ami csak a http://<ip>:<port>/video állományt töltené be a weboldalra. Hangsúlyozom, élő kép, tehát -a kiterjesztés hiányától eltekintve- egy folyamatosan változó jpg-ként működik.
2017. okt. 12. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre való az RSTP.
2017. okt. 12. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, legegyszerűbb, ha csinálsz egy kis html oldalt, amivel megjeleníted a kamera linkjét:

[link]

2017. okt. 14. 12:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nos... A kamera szerver önmagában nem érhető el, csak a helyi hálózatból. Épp ezért szeretném csak az élő képet továbbítani a web szerverre, ami továbbítja kifelé. iframe, img és egyéb egyszerű HTML elemekkel ez nem működhet, mert így a webszerver a kamera szerver címét küldi el a kliensnek, ami pedig egy helyi, privát cím. Szóval olyan megoldás kéne, ahol a webszerver először kliensként betölti a képet saját magának és innen, mint egy helyi fájlt, tölti be a webes felületre...
2017. okt. 16. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Háde létezik port forwarding is a világon.
2017. okt. 16. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak a kérdésre válaszoltam :D

...azt tény, hogy én osztanék fix IP-t a kamerának (mert gondolom router mögött lesz), aztán arra a portra, ahol a kamera figyel, beállítanék némi port forwardingot (magyarul ha a routeren jönnek az adott portra, akkor az továbbdobja a kérést a kamera - vagyis a telefon IP címére).

2017. okt. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!