Miért nem jó a PlayStation Plus fizetés PayPal-lal?
HOSSZÚ, DE LÉNYEGES INFORMÁCIÓK!
Igazából fogalmam sincs hogyan kellett volna feltennem ezt a kérdést, vagy mi lett volna a megfelelő kérdés. Az se biztos, hogy jó helyre írtam.
DE!
Olyan problémám van, hogy nem tudom hozzáadni a PayPal fizetési módot a PSN-hez (PS4). Németországban élek, a PS-en Németország van beállítva mindenhol, német címet adtam meg, német a bankszámla számom, így a PayPal is. Eddig nem is lenne probléma, viszont Németországban igazolni kell, hogy elmúltam 18 éves, ezért meg kell adni a személyi igazolvány adatait. És itt a probléma.
Ugyanis nekem magyar személyim van, lévén magyar állampolgár vagyok. A hátoldalán a kártyának van alul 3 sor számokkal-betűkkel, amik "< >" jelekkel vannak elhatárolva. A PS-en 4 "Block" van megadva amit ki kell tölteni, mindegyikhez kép is van társítva hogy pontosan melyiket kéri a személyiről. Viszont az én magyar személyimen csak 3 részre vannak ezek osztva, így egy "Block" üresen marad, és nem enged tovább lépni.
Kérdés: hogyan oldjam ezt meg?
ui.: A bankkártyámat eleve nem tudom hozzáadni, mert Maestro kártya, én nem MasterCard (németeknél nem nagyon divat a MasterCard).
Igazából nem tudom pontosan ,hogy néz ki a személyi...
(Fura is ,hisz elméletileg paypal-od nem is lehet 18 alatt szóval...).
Viszont írj a német sony vagy PS supportnak ,hogy neked más fajta személyid van ,ilyenkor mit lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!