Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jó a PlayStation...

Miért nem jó a PlayStation Plus fizetés PayPal-lal?

Figyelt kérdés

HOSSZÚ, DE LÉNYEGES INFORMÁCIÓK!

Igazából fogalmam sincs hogyan kellett volna feltennem ezt a kérdést, vagy mi lett volna a megfelelő kérdés. Az se biztos, hogy jó helyre írtam.

DE!

Olyan problémám van, hogy nem tudom hozzáadni a PayPal fizetési módot a PSN-hez (PS4). Németországban élek, a PS-en Németország van beállítva mindenhol, német címet adtam meg, német a bankszámla számom, így a PayPal is. Eddig nem is lenne probléma, viszont Németországban igazolni kell, hogy elmúltam 18 éves, ezért meg kell adni a személyi igazolvány adatait. És itt a probléma.

Ugyanis nekem magyar személyim van, lévén magyar állampolgár vagyok. A hátoldalán a kártyának van alul 3 sor számokkal-betűkkel, amik "< >" jelekkel vannak elhatárolva. A PS-en 4 "Block" van megadva amit ki kell tölteni, mindegyikhez kép is van társítva hogy pontosan melyiket kéri a személyiről. Viszont az én magyar személyimen csak 3 részre vannak ezek osztva, így egy "Block" üresen marad, és nem enged tovább lépni.

Kérdés: hogyan oldjam ezt meg?

ui.: A bankkártyámat eleve nem tudom hozzáadni, mert Maestro kártya, én nem MasterCard (németeknél nem nagyon divat a MasterCard).

2017. okt. 11. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom pontosan ,hogy néz ki a személyi...

(Fura is ,hisz elméletileg paypal-od nem is lehet 18 alatt szóval...).

Viszont írj a német sony vagy PS supportnak ,hogy neked más fajta személyid van ,ilyenkor mit lehet tenni.

2017. okt. 12. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Már egy jó ideje elmúltam 18 éves, éppen ezért nem lenne probléma az hogy kérik a személyit. A baj az, hogy a magyar személyi és a német személyi (amit kér a ps) között van egy apró pici eltérés. Ez pedig a hátuljának az alján az a fehér rész. Pontosabban a közéső sor, mert ott nekem a számok és betűk egybe vannak írva, nincs elválasztva. A németen meg elméletileg el van választva.
2017. okt. 12. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!