Egy konzol megéri az árát? Meg a drága játékokat?
pl. Ps4 130 000 ft. És hozzá egy játék átlagosan 10-15 ezer ft.
Megéri?
A hardver mindenképp megéri, nagyon jó árba vannak az új konzolok.
A játékok semmiképp sem érik meg az árukat. Ahogy nézem egy új játék 18000 forint, ha már van pár hetes akkor talán lemegy 13-15k-ra, de az is rengeteg.
Ha használtan veszed a játékokat akkor jobb áruk van, de a PS4 még túl új, így nem nagyon vannak rá régebbi játékok jó áron. PS3-on 5000 körül vettem a használt játékokat, amit sokszor el tudtam adni ugyanannyiért amennyiért vettem, vagy talán egy ezrest buktam rajta, szóval sokszor ingyen vagy nagyon durván olcsón vettem a játékokat.
PS4-en használt játék is elég drága, bár ha gyors végigviszed, akkor valószínűleg te is el tudod ugyanannyiért adni.
Ha aktív kocka vagy, inkább ps.
Kényelmesebb, nem kényeskedik annyit és kevesebb áramot használ egy nagyobb teljesítményű géptől, ergo így akár a játékok árát is behozhatja ha jó áron veszegetsz használt játékokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!