Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy konzol megéri az árát?...

Egy konzol megéri az árát? Meg a drága játékokat?

Figyelt kérdés

pl. Ps4 130 000 ft. És hozzá egy játék átlagosan 10-15 ezer ft.

Megéri?

2015. febr. 12. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:
miert ne erne meg?
2015. febr. 12. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A hardver mindenképp megéri, nagyon jó árba vannak az új konzolok.

A játékok semmiképp sem érik meg az árukat. Ahogy nézem egy új játék 18000 forint, ha már van pár hetes akkor talán lemegy 13-15k-ra, de az is rengeteg.

Ha használtan veszed a játékokat akkor jobb áruk van, de a PS4 még túl új, így nem nagyon vannak rá régebbi játékok jó áron. PS3-on 5000 körül vettem a használt játékokat, amit sokszor el tudtam adni ugyanannyiért amennyiért vettem, vagy talán egy ezrest buktam rajta, szóval sokszor ingyen vagy nagyon durván olcsón vettem a játékokat.

PS4-en használt játék is elég drága, bár ha gyors végigviszed, akkor valószínűleg te is el tudod ugyanannyiért adni.

2015. febr. 12. 17:18
 3/3 anonim válasza:

Ha aktív kocka vagy, inkább ps.

Kényelmesebb, nem kényeskedik annyit és kevesebb áramot használ egy nagyobb teljesítményű géptől, ergo így akár a játékok árát is behozhatja ha jó áron veszegetsz használt játékokat

2015. febr. 13. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!