Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van mikor feljön, hogy te...

Van mikor feljön, hogy te vagy a 999 edik látogato nyertél, meg a sulyemelös gyerekek, ha megnyitok valamit, ez virus?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesit , mi ez vagy hogy tegyek ez ellen ?
2008. okt. 21. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy feljön? Ellátogatsz valamilyen oldalra és ott lesz egy ilyen hírdetés? Ne kattints rá. Lehet hogy vírust töltet le veled, de minden bizonnyal csak az adataidat akarja ellopni. E-mail címedre mindenféle reklámokat, szemetet küldenek, ellopják a banki adataidat és hasonlók.

Ha ott van valahol, bár idegesítő, de nem árt, csak ne kattints rá.

2008. okt. 21. 21:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Soha nem kattintok rá, hanem kilépek belöle, de idegesit, ez konkrétan a kapu.hu nál jön , jönnek ezek és legalább 4x kell kilépni belöle annyi van, van sulyemelés, reklám, stb... aki már látott ilyet mondja el mi van, virust irtottam, ESET, mégis jön ez a hülyeség
2008. okt. 21. 22:07
 3/4 anonim válasza:
100%
Hát nekem csak nod van ami ilyenektől véd, és mikor elöször láttam ilyet rákattintottam és semmi gond nem volt, azon kivül hogy idegesítő nem hinném hogy vírus lenne.
2008. okt. 21. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy milyen internetböngészőt használsz, gyanítom, hogy Internet Explorert. Benne is kéne, hogy legyen popup (popup = felugró ablak) blocker, de ha nincs akkor töltsd le a Firefoxot vagy az Operát.

( [link] illetve [link] )

2008. okt. 22. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!