Van mikor feljön, hogy te vagy a 999 edik látogato nyertél, meg a sulyemelös gyerekek, ha megnyitok valamit, ez virus?
Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesit , mi ez vagy hogy tegyek ez ellen ?2008. okt. 21. 20:27
1/4 anonim válasza:
Mi az hogy feljön? Ellátogatsz valamilyen oldalra és ott lesz egy ilyen hírdetés? Ne kattints rá. Lehet hogy vírust töltet le veled, de minden bizonnyal csak az adataidat akarja ellopni. E-mail címedre mindenféle reklámokat, szemetet küldenek, ellopják a banki adataidat és hasonlók.
Ha ott van valahol, bár idegesítő, de nem árt, csak ne kattints rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Soha nem kattintok rá, hanem kilépek belöle, de idegesit, ez konkrétan a kapu.hu nál jön , jönnek ezek és legalább 4x kell kilépni belöle annyi van, van sulyemelés, reklám, stb... aki már látott ilyet mondja el mi van, virust irtottam, ESET, mégis jön ez a hülyeség
2008. okt. 21. 22:07
3/4 anonim válasza:
Hát nekem csak nod van ami ilyenektől véd, és mikor elöször láttam ilyet rákattintottam és semmi gond nem volt, azon kivül hogy idegesítő nem hinném hogy vírus lenne.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!