Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook üzenet alapján ki...

Facebook üzenet alapján ki lehet nyomozni az IP címet? És ha igen akkor mit tehetnek valami ellen feljelentést abban az esetben, ha nem történt rágalmazás és fenyegetés? (Bocs a naiv kerdesert, de laikus vagyok. )

Figyelt kérdés
Írtam valakinek üzenetet, és ő szóbaállt velem, chat-en. Az ex baratnőm pasijának írtam, de kulturált formában.

2017. szept. 27. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Most mivan?

Attól félsz, hogy bekopogtat a rendőrség mert beszóltál valakinek? Vagy , hogy a srác keres meg?

2017. okt. 1. 22:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert most beijesztett, hogy feljelent rágalmazásért?

Nem tudja kideríteni messengeren keresztül. Max. ha lenne valami webszervere és a webszerveren futó weboldal linkjét elküldte volna neked, aztán a logból megnézte volna az IP címedet ...vagy ha mondjuk emailt küldesz neki, abban is benne van az IP címed. A Messenger üzenetek központi szerveren keresztül mennek, szóval ő max. Facebook szerverének az IP címét láthatná, ha mondjuk elindít egy network trace-t.

2017. okt. 2. 11:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Zaklatásért akar feljelenteni, pedig csak társalogtunk.
2017. okt. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!