Már lassan egy éve nem tudok letölteni az ncore-ról, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy én magam sem tudok erről sokat, mert nem kaptam se e-mailt, se az ncore on üzenetet hogy pontosan mennyi időre lesz leszek eltiltva a letöltéstől, de már vagy egy éve ez van, hogy egyszer véletlen nem tudtam a torrentet visszaseedelni és letöltés megvonást kaptam, de eddig mindig visszaengedtek 3-4 nap után, de legkésőbb a következő hónap első napján, most semmi. Mi lehet a probléma, hogy tudnám kiküszöbölni?2017. szept. 26. 19:44
1/4 anonim válasza:
Irsz egy adminnak ok majd megoldjak a problemadat. Vagy ott a Premiumos lehetoseg ;)
2/4 anonim válasza:
" egyszer véletlen nem tudtam a torrentet visszaseedelni "
" eddig mindig visszaengedtek"
Most akkor egyszer vagy többször. Egyébként meg ahogy ajánlották, ímél nekik mert épp szervízben van az üveggömbünk...
3/4 anonim válasza:
Aki meghívott, ő lát téged mint tagot?
4/4 anonim válasza:
Egyszer véletlenül...:D Úgy tudom alapesetben legalább 5 torrentet nem muszáj visszatölteni (Hit'n'Run)..:D Úgyhogy egyszer véletlenül sokszor sokat nem töltöttél vissza:D
De ja, írj adminoknak, ők megmondják a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!