Nem csalás/fair ha azért kaptam nCore-on warnt, mert megkérdeztem, hogy mikor lesz magyarul a mese?
Figyelt kérdés
2017. szept. 23. 23:39
1/10 anonim válasza:
Nem. Az egy felesleges kérdés volt, mint ahogyan ez is.
2/10 anonim válasza:
Ket esetben is hulyeseg amit kerdezel.
- Ha mar szinkronizalva van a mese, akkor NCore-on nem kerdezni kell, hanem torrentet kerni. Erre kulon forumtema van, ahol pontert kerhetsz dolgokat.
- Ha meg nem keszult el a magyar szinkron, akkor nem NCore-on kell ezt megkerdezni, hanem egy szinkronstudioban.
4/10 A kérdező kommentje:
nCore-on! De hát olvasom máshol is, hogy kérdezik mikor várható magyarul, magyarnak jobban örülnék.. Szóval nem értem. Ez új szabály?
2017. szept. 24. 08:56
6/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg :D sztem semmi értelme.
2017. szept. 24. 09:08
7/10 anonim válasza:
Na végre megértetted. Magánoldalon amúgy sincs ilyen okoskodás, az üzemeltető azt csinál amit akar, ha nem tetszik el lehet ballagni.
8/10 anonim válasza:
de úgy mond meg, hogy egy torrent hozzászólásainál?
9/10 A kérdező kommentje:
Jaja, torrent hozzászólásnál. A többieknek is néha látom: mikorra várható magyarul stb.. de nem kaptam semmit, pedig néhány naposak.
2017. szept. 24. 09:36
10/10 anonim válasza:
hát szerintem szemétség ilyenért, pláne egy mesénél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!