Az ncore regisztráltam és van az hogy megerösítésképp küldjem el arra az ncoreos teloszámra és ott van hogy 120ft+áfa! Az én telómon van vagy 700ft és jön az üzenet hogy az emeltdíjas . Stb re töltsem fel az egyenlegemet! Mennyi az az a ÁFA?
Figyelt kérdés
KÖSZI A VÁLASZOKAT ELŐRE IS!:) ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM!2015. júl. 26. 23:53
2/9 anonim válasza:
szerintem az ncore-ra nem lehet így bejutni, valószínűleg csalás a dolog!
3/9 A kérdező kommentje:
itt a link: www.ncore.link/smsreg3.php
2015. júl. 26. 23:58
6/9 anonim válasza:
Ez nem az ncore oldala, legközelebb nézd meg, hogy hova küldesz sms-t.
7/9 anonim válasza:
Az oldalra csak meghívással lehet bejutni és ingyenesen! Minden más kamu!
8/9 anonim válasza:
Ennyire buta embereket... hihetetlen. Már csak ha beírod a google-be hogy ncore, akkor láthatod is hogy a hivatalos (amit első találatként dob ki) [.cc]domaint használ.) Akkor nem tudom mit akarsz te ezekkel a kamu oldalakkal.
9/9 Trevor. válasza:
Az nCore 2db Domain-t használ: cc és nu
MINDEN MÁS KAMU, ÁTVERÉS ÉS CSAK MEGHÍVÓVAL LEHET BEJUTNI, AMIT CSAK NCORE TAGTÓL SZEREZHETSZ.
Bocsánat a caps miatt, de így talán megérti a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!