Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » The antivirus solution install...

The antivirus solution installed on your system is cleaning your computer - Ez az üzenet mégis mi?

Figyelt kérdés

Üdv, először is, tudok angolul, értettem mit jelent,de:

A bitdefender (ingyenes verzió) talált egy fertőzött valamit (temp mappában volt) és ezért engedélyeztem neki a gép újraindítását.

Ezt követően bootolás előtt nagy fekete képernyőn egy fehér szöveg fogadott: the antivirus solution installed on your system is cleaning your computer

Ezután bekapcsolt a gépem, de a szokatlan szövegre rákerestem, és sokaknak ezután nem kapcsol be a gépe, azóta még nem kapcsoltam ki, szerintetek ez rosszat jelent? lehetséges, hogy engem is bootloopba küld?

2015. jún. 8. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, az egyik legbugosabb antivírus. De amíg nem próbálod ki, addig nem derül ki. Akár működhet is. Ha meghülyül, akkor belépsz csökkentett módban, és leszeded, nem nagy ügy.
2015. jún. 8. 22:15
 2/10 A kérdező kommentje:

tudom, sokan szidják, de eddíg semmi bajom nem volt vele, tette a dolgát rendesen, nameg ugye most se akadt be, csak tisztított szépen, csak ugye amhogy azt leírtam, sokaknak beakadt, illetve nekik csökkentett módban se működött.

Ha abban se kapcsolna be (ha nem kapcsolna be) lenne még egyéb lehetőség?

2015. jún. 8. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
A csökkentett módos menüben van legutolsó működő konfig is. De egyébként csökkentett módban kötelezően nem tölti be a vírusirtót, úgyhogy nem lehet baj.
2015. jún. 8. 22:20
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2015. jún. 8. 22:45
 5/10 SP4C3 ***** válasza:

Azért "akadt be" a többieknek, mivel valószínűleg akkor telepítették az antivírust amikor már fertőzött volt a rendszer és 1-2 vírus megfertőzte a rendszerfájlokat. Ilyenkor az antivírus törölte a fertőzött rendszerfájlokat és ezáltal a rendszer képtelen volt működni. :)

Használj avast!-ot, abból is a 8-as verziót. :)

2015. jún. 13. 13:00
 6/10 A kérdező kommentje:
nem lett semmi baja a gépemnek és nekem tökéletesen működik a bd, nem szándékoztam lecserélni, ha eddíg jól ment akkor minek?
2015. jún. 14. 11:30
 7/10 SP4C3 ***** válasza:

A géped fizikailag rendben van, csak az operációs rendszert kell újratelepíteni.

Tudod "Windóz reinstall" avagy "újra kéne rakni a windows-t".

:D

Te magad is megcsinálhatod. Windows telepítő CD elő...

2015. jún. 18. 02:23
 8/10 A kérdező kommentje:
miért kéne? most mondtam, hogy minden rendben van...
2015. jún. 18. 19:49
 9/10 SP4C3 ***** válasza:
Jó, oké. -.- akkor minden rendben van, ha te mondod. :)
2015. jún. 23. 04:05
 10/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy neked milyen bajod van, de fordulj orvoshoz...
2015. jún. 23. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!