The antivirus solution installed on your system is cleaning your computer - Ez az üzenet mégis mi?
Üdv, először is, tudok angolul, értettem mit jelent,de:
A bitdefender (ingyenes verzió) talált egy fertőzött valamit (temp mappában volt) és ezért engedélyeztem neki a gép újraindítását.
Ezt követően bootolás előtt nagy fekete képernyőn egy fehér szöveg fogadott: the antivirus solution installed on your system is cleaning your computer
Ezután bekapcsolt a gépem, de a szokatlan szövegre rákerestem, és sokaknak ezután nem kapcsol be a gépe, azóta még nem kapcsoltam ki, szerintetek ez rosszat jelent? lehetséges, hogy engem is bootloopba küld?
tudom, sokan szidják, de eddíg semmi bajom nem volt vele, tette a dolgát rendesen, nameg ugye most se akadt be, csak tisztított szépen, csak ugye amhogy azt leírtam, sokaknak beakadt, illetve nekik csökkentett módban se működött.
Ha abban se kapcsolna be (ha nem kapcsolna be) lenne még egyéb lehetőség?
Azért "akadt be" a többieknek, mivel valószínűleg akkor telepítették az antivírust amikor már fertőzött volt a rendszer és 1-2 vírus megfertőzte a rendszerfájlokat. Ilyenkor az antivírus törölte a fertőzött rendszerfájlokat és ezáltal a rendszer képtelen volt működni. :)
Használj avast!-ot, abból is a 8-as verziót. :)
A géped fizikailag rendben van, csak az operációs rendszert kell újratelepíteni.
Tudod "Windóz reinstall" avagy "újra kéne rakni a windows-t".
:D
Te magad is megcsinálhatod. Windows telepítő CD elő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!