SIM kártyás modem? Telekom? BŐVEBBEN LENT
Sokat fizetünk és felajánlották ezt (mivel itt is építettek tornyot...) Olcsóbb lesz, több csatorna, gyorsabb internet.
Kérdésem az, hogy nekem olyan modemem van ami beépített wifi-t tartalmaz. Azt mondták kicserélik valami SIM kártyásra, de az is fog wifi-t tartalmazni? Vagy az milyen? Hogy néz ki? Kinek van ilyen? Bevált?
Te valamit keversz.
Torony és SIM kártya mobilinternethez kell, és azzal te nem fog se olcsóbban, se gyorsabban netezni, de még csak több tv csatornád se lesz.
"TÖBB EZER
kilométer optikai kábelt fektetünk le országszerte."
Ez vezetékes internet, amihez nem kell SIM kártya.
akkor meg nem érdem, hogy miért cseréli ki a modem-et.. meg ezt a SIM kártyásat sem értem akkor.
Én úgy értettem, hogy van egy csomag, olcsóbb mint a mostani.
Lesz20 tv csatornával több, meg 10megásnetemről 50esre cserélik. Ezért kapok új modem-et.
Amit fent belinkeltem arról van szó.
De én csak annyit kérdeztem, hogy milyen lesz az új modem-em. Bocsi az értetlenkedésemért de már teljesen össze lettem zavarodva..
Így már értem :) köszönöm.
És melyik a jó modem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!