T-home 100 Mbit/s internet csomagnak mennyi az átlagos letöltési sebessége?
Utolsónak:
A 6-os válaszomban én is a DIGI-vel példálóztam. Nálunk is majdnem annyival jön amennyi az ígért, tehát mindig a garantált felett van de a T-Home pont nem az a szolgáltató ahol egy így lenne!
Fehersrac: mert hulyeseg, amit mondasz, azert pontoznak le! :D
Ha az adott szolgaltatas nem kepes elerni a 100Mbitet, akkor nem adhato el 100Mbitesnek, ez ennyire egyszeru. Nem kell allandoan tudnia, arra van a garantalt, de ott kell lennie a kozeleben (~10%).
Szoval, ha nalad a 100Mbites T megy 30Mbittel, akkor kezd el keresni a hibat! Nalam az 50Mbit gyorsabb annnal (53/5.5), de jellemzoen minden szolgaltato probal kicsit tobbet adni, hogy akik kozponttol tavolabb es/vagy "rosszabb" helyen laknak, azoknal is meglegyen a nevleges sebesseg.
"Ha az adott szolgaltatas nem kepes elerni a 100Mbitet, akkor nem adhato el 100Mbitesnek, ez ennyire egyszeru"
Erre van az apróbetűs rész, amiben leírják a garantált sebességet. Az hogy a garantált sebesség felé hányszor és mennyire megy az nagyon sok mindentől függ és ha te egy 100 megabites netnél bemész a szolgáltatódhoz vagy a Fogyasztóvédelemhez mert csak 20 megabittel jön a net - a garantált ugye 10 megabit - akkor el fognak hajtani mert nem vagy tisztában az alapfogalmakkal ás a szolgáltatásod ÁSZF-jével.
Persze ettől még le lehet engem pontozni, nem ettől lesz jobb a net maximum a te lelkivilágod hogy megmondtad a frankót a semmiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!