Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok valakit...

Miért nem tudok valakit ismerősnek jelölni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nincs "Ismerősnek jelölöm" lehetőség bizonyos profiloknál.

Ezt úgy kell érteni, hogy vannak olyan emberek akiknél ott van, viszont vannak olyanok akiknél nincs.

2017. szept. 16. 07:47
 1/1 KrIsZAMeNo ***** válasza:

A FaceBook mostanában néha nagyon hibás tud lenni. Gondolom ezért van jártam már így. Például most kerültem 9. osztályba, és az egyik osztálytársam nem tudtam bejelölni. Másnap meg már igen, tehát valami nagyon rossz mostanában az FB-nél.

Nekem pl. problémáim:

- Messengeren telefonon elküldök egy képet, és duplikálja ritkán.

- Vagy megnyitok egy képet és nyomok egy 'Vissza' gombot akkor amit ő írt 1 órával azelőtt, az jelenik meg utolsóként.

- Számítógépen, van a jobb alsó sarokban a smiley, amit lehet változtatni, mind1 hogy milyen. Rányomok bal klikkel, nyomok utána rögtön egy Enter-t és hopp megint duplikálva küldte el.

Tehát a FaceBook mostanában eléggé nagyokat hibázik, próbálgasd minden nap, de ha nem tudsz ismerősnek jelölést írj rá "Privát Üzenet (PM)-ben", hogy jelöljön be.

UI (Megjegyzés):

(Ha hasznosnak találtad a tippem, kérlek nyomj egy zöld like-ot, köszönöm!)

2017. szept. 16. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!