Miért nem tudom faceen ismerősnek jelölni? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
le volt titltva nekem egy személy, feloldottam, és csak üzenetet tudok írni, nincs ott, hogy ismersnek jelölöm. Van pedig 26közös ismerősünk is. Megkértem egy barátom, akinek szintén van vele közös ismrőse, ő megnézte és ő meg be tudja jelölni. Ez mitől lehet?2017. aug. 9. 11:20
2/5 A kérdező kommentje:
ha letiltott volna, rá sem tudnék keresni.... d látom őt, meg a dolgait..ugyhogy nem tiltott
2017. aug. 9. 12:45
3/5 anonim válasza:
Nem, a tiltás a face-n ilyen. Részlegesen is tud tiltani.
4/5 A kérdező kommentje:
azt hogy ?:D nem láttam még részleges tiltás funkciót. ez miket foglal még magába?
2017. aug. 9. 22:10
5/5 anonim válasza:
Olyat is lehet, hogy írni se tudsz neki, az ismerőseit se látod. Be lehet állítani, hogy megtaláljon-e a találati listában, vagy sem. Tehát az, hogy megtalálod, nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!