Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vkontakte orosz "facebook"...

Vkontakte orosz "facebook" oldalon, hol tudom megnézni az e-mail címem/bejelentkezési adatom?

Figyelt kérdés

Ne nézzétek hülyének, de ötletem sincs, hogy mi lehet az.. Nagyon régen regisztráltam, és azóta nem használtam. Most felmentem újra, és a jelszóra emlékszem, de az e-mail címre nem. Valószínűleg nem a telefonszámomat adtam meg, és nem azzal jelentkeztem be, hanem e-maillel. Viszont bejutottam a régi profilomba úgy, hogy a telószámomra kiküldtek egy belépési kódot, amivel bejutottam (mert a telószám a profilon is meg volt adva annó)

Viszont MINDEN egyes beállítást és mindent végignéztem, de sehol sem írja, hogy hol van az az email, vagy akármi, amivel több éve beregisztráltam. Szóval ha most kijelentkezek megint, akkor kezdhetném előlről, azt meg nem akarom. Hol tudom megnézni, hogy ott mi volt az e-mail címem vagy akármi? Mert jelenleg még mindig nincs meg... A facebookon sokkal egyszerűbb. Kiírja ezer helyen. VK-n viszont sehol.

2017. szept. 13. 19:20
 1/1 A kérdező kommentje:
A "general" settingsnél van egy "e-mail" lehetőség a jelszómegadás alatt, de ott azt írja hogy "not stated". Szóval elvileg nem adtam meg e-mail bejelentkezési címet? Najó mostmár lövésem sincs, hogy hogy csináltam én ezzel az oldallal annó több éve a regisztrálást... :D Valaki HELP pls xD
2017. szept. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!