Megéri Digi-ről Flip-re váltani? Mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
A házunkban elérhetővé vált a Flip nevű szolgáltató, és érdekelne, hogy kinek mik a tapasztalatai?
Stabil a net? Nem megy el? Tényleg azt a sebességet kapod, amit ígérnek? +130 Mbit/sec is szalad?
Számolgatom itt a különböző variációkat, mindenképp olcsóbban jönnék ki, mint Digivel, csak nem tudom megéri-e a fúrás faragás, papírmunka stb. Mert ha kimaxolom a Flip szolgáltatásait, akkor 5300 Ft-ot fizetnék (+130Mbit, 2 set-top box) a mostani 4800 Ft helyett, viszont Diginél a 200/100-as net kerülne 5600 Ft-ba a mostani 4800 Ft helyett, viszont csak 1 set-top dobozzal.
Szóval vagy 500 Ft-tal fizetnék többet, vagy 300 Ft-ot spórolnék. Nyilván a 120/10-es net is elég tud lenni, de ha már tudnak adni +130Mbit-et, akkor miért ne.
Nyilván erre a válasz az, hogy nekem kell tudni, hogy megéri-e, de első sorban arra lennék kíváncsi, hogy elégedettek-e azok, akik váltottak? Szolgáltatás minősége, ügyintézés, stb.
#16:
Két éve azért mondtam le a Telekomot, mert 10mbit-nél (DSL) többet nem tudtak hozni. (ami a gyakorlatban 6-8Mbit volt)
Megpróbálták 30Mbit-re feltolni, de állandó szakadozás volt a vége.
Akkor több ismerős is lemondta, mert az TV adásnál is naponta többször megállt a kép.
Nálam Telenor korlátlan mobilnet lett, 70-90Mbit ugyanannyi havidíjért, - sokkal kevesebb gonddal.
Digi is megérkezett azóta, és 1000Mbit-et ajánlottak a Telenornál olcsóbban, - pár hónapja van meg és alig volt vele gond - amíg a Telekomnál naponta több szakadás is volt. (még megvan a naplófájl, hogy naponta hányszor kaptam új IP-t)
Most megnéztem, hogy a címemre mit ajánl a Telekom weboldal (dunántúli kisváros, nem falu), - hát nem sok változás: 30Mbit (DSL) a legdrágább havidíjért, - van egy érzésem, hogy 6-8Mbit lenne megint a vége - köszi, de nem.
Elhiszem, hogy más helyen jobb lehet a Telenor a többinél, de itt pont nem.
Ha "tudatosan" a Telekomot választanám, akkor a legszarabb netem lenne a legdrágábban - komolyan ezt várnád el?
Bocs a végén elírtam:
Elhiszem, hogy más helyen jobb lehet a "Telekom" a többinél, de itt pont nem.
Hát nálunk Budapesten panelben a Flip az egy katasztrófa, 4 emeletes panel és képtelenség vele játszani… Konkrétan be sem töltenek a játékok, ha igen elképesztő a lag.
Az internet nap 10 alkalommal elmegy tejesen, ilyen félórára… Amikor nem megy el, akkor is előfordul hogy a videók a YouTubeon csak 480P-ben tudnak betölteni, katasztrófa.
Pest megye keleti részen egy nagyon rossz kis falu szintű kisvárosban meg kertes házunkba Vodafone van. Ott mind ps5 konzolon, mind PC-n, mind telefonon kiválóan megy a játék, net… Egyszerre 5 készüléket is simán tudunk használni, akkor sincs lag. A letöltési sebesség is nagyon gyors… PS5-ön egy 100 gigás játék kevesebb mint 1 óra alatt lejön.
A budapesti panelban egy LOL-t 3 óráig kell letölteni laptopra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!