BaseNET DIGI tapasztalatok?
Internetet előfizetést keresek,és a környékünkön a BaseNET DIGI adja a legjobb sebességet.
3700/hó,
"Letöltési sebesség 40 Mbit/s
Garantált letöltési sebesség 6 Mbit/s
Garantált feltöltési sebesség 3 Mbit/s
Feltöltési sebesség 20 Mbit/s"
Ezt írják,ebből a garantáltnál mindenkinek eléri a 6/3-mas sebességet? Torrent mit mutat? mennyi volt a max L/F töltlési sebességetek?
Esetleges tapasztalatok? sokszor megszakad,lassabb mint kéne stb...?
"Torrent mit mutat?"
az mindegy mit mutat, mert ha nincs elég feltöltő, nincs elég kimenő feléd, akkor nem fogja elérni a garantált sebességet sem
az a lényeg mit mutat a speedtest.net, vagy a speedtestnet.eu
Nekem Digi van és ennél jobb netem még nem volt (pedig sok szolgáltatót kipróbáltam irodában, otthon, ügyfélnél stb). Mondjuk nekem nem kell 40Mbit és a torrent sem érdekel, de MINDIG megvan a sávszél és soha nem szakad. A párom otthon van mindig, onnan dolgozik, úgyhogy tényleg napi 16 órában használjuk és soha nem szakad.
Ja és alig pár ms pingek vannak BIX-ig.
Gondolom, hogy területfüggő, de ár/érték arányban a digi egyszerűen verhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!