Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » BaseNET DIGI tapasztalatok?

BaseNET DIGI tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Internetet előfizetést keresek,és a környékünkön a BaseNET DIGI adja a legjobb sebességet.

3700/hó,

"Letöltési sebesség 40 Mbit/s

Garantált letöltési sebesség 6 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség 3 Mbit/s

Feltöltési sebesség 20 Mbit/s"

Ezt írják,ebből a garantáltnál mindenkinek eléri a 6/3-mas sebességet? Torrent mit mutat? mennyi volt a max L/F töltlési sebességetek?

Esetleges tapasztalatok? sokszor megszakad,lassabb mint kéne stb...?

2013. szept. 10. 16:36
 1/5 Emberek ***** válasza:

"Torrent mit mutat?"

az mindegy mit mutat, mert ha nincs elég feltöltő, nincs elég kimenő feléd, akkor nem fogja elérni a garantált sebességet sem

az a lényeg mit mutat a speedtest.net, vagy a speedtestnet.eu

2013. szept. 10. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam majd olyan ír akinek van annyi sütnivalója hogy olyanhoz viszonyít ahol kiváló a S/P arány...
2013. szept. 10. 17:45
 3/5 anonim válasza:
100%

Nekem Digi van és ennél jobb netem még nem volt (pedig sok szolgáltatót kipróbáltam irodában, otthon, ügyfélnél stb). Mondjuk nekem nem kell 40Mbit és a torrent sem érdekel, de MINDIG megvan a sávszél és soha nem szakad. A párom otthon van mindig, onnan dolgozik, úgyhogy tényleg napi 16 órában használjuk és soha nem szakad.

Ja és alig pár ms pingek vannak BIX-ig.

Gondolom, hogy területfüggő, de ár/érték arányban a digi egyszerűen verhetetlen.

2013. szept. 10. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:
HmmHmm... Jól hangzik. Várok még 1-2 véleményt, de am tényleg olcsó és jó telekonán a 30as net 5500felett van és nagyon sok a panasz rá
2013. szept. 10. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem StartNET-em van, az fele olyan gyors. Általában a maximum sebességet hozza (sőt, néha még annál is gyorsabb 1-2 Mb/s-mal). Ritkán torrentezek, de jók az arányaim :-)
2013. szept. 11. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!