Mért van ez a gyakorikérdéseken? :O
Egy ilyen hangszóró jel jelenik meg mindig amikor fent vagyok a gyakorikérdéseken egy idő után. Ez azt jelenti, hogy valamilyen hang jön az oldalról és ott letudom némítani ha zavar....
de.... a gyakori kérdéseken nem szokot semilyen hang sem jönni....
Más is tapasztalta? Safarit használok, nem hiszem, hogy a Safari lenne a hibás mert más oldallal nem csinál ilyet.
#9: "ugye tudod, hogy ez egy böngésző... "
Nem tudom. Nem ismerek olyan böngészőt, ami így néz ki. Nem mondtad, hogy ez magának a böngészőnek a képe lenne, csak azt, hogy Safarit használsz. A Safarit én nem ismerem, mert már régóta nincs Windows alatt működő verziója. Egy böngésző képéhez nekem hozzátartozik az éppen látott vagy felkeresendő oldal címe, és én a képen nem látok olyat, vagyis nem indokolatlan az a gyanúm, hogy ez csak egy része a képernyőn láthatóknak. Annál is inkább, mert a Macbook Air képernyője nagyjából 1280×800 pixeles, és az illusztráció ennél jóval kisebb. A képről nem derül ki, hogy amit látunk, az valójban mi is, és te sem mondtad el.
"Teljesen mindegy, hogy Macbookon vagy egy Asus laptopon használom... ugyan azt fogja csinálni."
Ha ugyanazt az oprendszert használod rajta, akkor igen. De ha az egyiken Android van, a másikon Windows, akkor a kettő között van egypár lényeges eltérés a kezelés és a megjelenítés terén is. Az operációs rendszerre támaszkodó alkalmazások kezelésében ezek az eltérések megmaradnak. Elég sok olyan embert zavar ez az eltérés, akik például a munkahelyükön Windowst, a telefonjukon meg Androidot használnak.
A kérdés a GYK oldalát említi, a mellékelt képen viszont ez az oldal egyáltalán nem látszik. Hasznosabb lett volna egy valódi screenshotot feltölteni.
"válaszold meg a kérdést úgy mintha windows OP rendszer futna a gépemen"
Rendben. Légy szíves egy olyan képet mutatni, amelyen a teljes képernyő tartalma látható a kérdéses helyzetben, mert ennek így nem volt semmi értelme. A Windows alatt semmilyen rendszerszolgáltatás sem tenne ki egy hangszórót a kép közepére, ezt minden bizonnyal a futtatott program műveli, de tudjuk, hogy az igazából mi is, mert az általam ismert négy böngésző egyike sem így néz ki.
Ha választ szeretnél kérdésre, akkor ne spórolj az információval.
A Firefoxban a GYK nekem így jelenik meg: [link] Ahogy látod, reklám sincs. Összevetheted azzal, amit te látsz.
Itt van egy kép. Most ettől jobb? :) Hírtelen tudod a választ az univerzum nagy kérdéseire?
Remélem, most már megtudod mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!