Mért van ez a gyakorikérdéseken? :O
Egy ilyen hangszóró jel jelenik meg mindig amikor fent vagyok a gyakorikérdéseken egy idő után. Ez azt jelenti, hogy valamilyen hang jön az oldalról és ott letudom némítani ha zavar....
de.... a gyakori kérdéseken nem szokot semilyen hang sem jönni....
Más is tapasztalta? Safarit használok, nem hiszem, hogy a Safari lenne a hibás mert más oldallal nem csinál ilyet.
3# nem hiszem hogy sokat segítene a gépt tipusa.... amugy többször leírtam, hogy a safari böngészőben fordul ez elő és azt többnyire apple eszközök használják.
Egy macbook airről van szó
Kedves utolsó, ugye tudod, hogy ez egy böngésző... Teljesen mindegy, hogy Macbookon vagy egy Asus laptopon használom... ugyan azt fogja csinálni.
Nem kell a MacOShez értened, csak ismerned kell a Safari böngészőt max...., de azt sem feltétlenűl, mert leírtam, hogy akkor mutat olyan jelet ha egy oldalról hang jön.
Szóval a gyakorikérdések oldalát kell hozzá ismerni vagy nem tudom valamilyen webfejlesztési tudás kell talán hozzá, hogy tudd, hogy mi adhatja azt a látszatot, hogy hangjön egy oldalról...
A windows megy, akkor válaszold meg a kérdést úgy mintha windows OP rendszer futna a gépemen xD....
A gyakorikérdések lényegi tartalmában nincsen hangot lejátszó dolog.
Hacsak nem valamelyik beépülő reklámban - reklámblokkolót használva eltűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!