Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a zene címe?

Mi a zene címe?

Figyelt kérdés
Nővérem valamilyen zenét hallgat,a szomszéd szobában engem is érdekelne,a videoklippjét szeretném végignézni. Nem merem megkérdezni hogy mi a címe,nem vagyunk jó kapcsolatban.Lassú ütemű és ilyen hangokat lehet benne hallani: Uh,Áh,Öh,Uuu,ö-ö-ö és hasonlóak.

2017. szept. 10. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Most hogy minden fontos infót megosztottál velünk, és jól kiröhögtük magunkat, szerintem csináld meg a házit holnapra, és aludd ki magad.

Ja, és még annyi, hogy ne erőltesd ezt a humor dolgot többet, mert ez nagyon kínos. Nem nekem, hanem neked .

Lehet hogy holnap a napköziben elmesélve vicces lesz majd, de megsúgom, hogy a vicc az nem itt kezdődik.

2017. szept. 10. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Máskor próbáld a Shazam-al felismertetni a zenét, egy kis részletből is felismeri a zenéket
2017. szept. 10. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez nem vicc akart lenni (aminek pedig szerintem igenis jó volt), akkor én is a Shazam zenefelismerő alkalmazást tudom javasolni, illetve azt, hogy ragadd meg az alkalmat, és kérdezd meg a nővéredtől, mit hallgatott. Ha valami olyan dologról meséltetsz vele, amit kedvel, jobb kedvű lesz, és talán jobb szívvel lesz irántad.
2017. szept. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!