Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi kell ahhoz hogy a youtube...

Mi kell ahhoz hogy a youtube ne tiltsa le az AMV-ket?

Figyelt kérdés

Láttam már kiírva ehhez hasonló szövegeket a videó leírásában.:

THIS VIDEO IS PURELY FAN-MADE AND IS IN NO WAY ASSOCIATED WITH THE MUSICAL ARTIST OR ANIME COMPANY IN ANY WAY. AND THIS VIDEO IS NON-PROFIT AS IT IS MADE IN MY SPARE TIME

És YouTube-licenc-hez valahogy hozzá van rendelve előadó hivatkozása.

De hiába próbálkoztam bárhogy megadni a forrásokat, nekem nem sikerül anélkül hogy a youtube le ne tiltaná.

2017. aug. 21. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Copyright az anime miatt.
2017. aug. 22. 08:09
 2/4 anonim válasza:

Én is sokszor járok így. De ha az AMV-d végére közvetlenül a dal után beraksz egy "Thanks for watching!" feliratot más zenével akkor úgy már elfogadja.

Példának itt az egyik AMV-m: [link]

2017. aug. 22. 10:44
 3/4 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem tilthatnák le, mert szabadon felhasználhatjuk szórakoztatás céljából, csak sajnos a youtube ezzel nincs tisztában. Egyszer egy videónál láttam egy dokumentum szerűséget, amiben megfogalmazták, megpróbálom megkeresni.
2017. aug. 22. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a videó kép anyagával van gond általában hanem az alatta lévő zenével. Hiába írod ki hogy kitől van stb...nem fogadja el. A sima videósok is azért félnek mikor pl. játszanak egy játékkal és alatta van zene ( a játék zenéje ) nehogy büntetést kapjanak amivel nem liveolhatnak.

Csak mivel a YT-n rengeteg AMV van, és naponta megmerem kozkáztatni hogy feltöltenek 200-300 AMV-t az egész világon így kicsit nehéz mindegyiket tiltani. De pl. volt egy baromi jó AMV amit szerettem, igaz elég régi volt, 2011-ben lett feltöltve és 2016 nyarán tiltva lett szerzői jogok miatt.

2017. aug. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!