Facebook ismerőst csak követni lehet, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban, hogy a facebookon tapasztaltam, hogy bejelöltem pár embert ismerősnek,természetesen akiket ténylegesen ismerek is. Nemsokkal később tapasztaltam, hogy nem lettek ismerőseim, csak követhetem őket. Ezek szerint nem akarnak kapcsolatba lenni velem, amit tudomásul is veszek, szeretném kitörölni őket az ismerősök listáról, de a nevük mellett nem jelenik meg semmi, sem az hogy ismerősnek, jelölöm, sem az hogy törlöm. Tudnátok nekem ebben segíteni hogyan módosíthatom? köszönöm szépen.
#csak követhetem?
2017. szept. 6. 12:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!