Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet külső e-mail címről...

RED_Den kérdése:

Lehet külső e-mail címről (gmail, freemail, citromail) üzenetet küldeni facebookra? Nekem nincs profilom és nem is szeretnék. De egy régi ismerőst pedig csak ott felelhető. Köszönöm aki tud segíteni vagy van ötlete.

Figyelt kérdés

2017. máj. 30. 09:40
 1/8 Derwer ***** válasza:
87%

Az FB is ad automatikusan egy email címet, arra lehet emailt küldeni. De általában kutya se nézi.

Ha facebook chaten akarsz üzenni, ahhoz kell egy Facebook profil.

Nem kell kitöltened teljes adatlapot, használhatod kvázi csak chatelésre is.

2017. máj. 30. 11:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem pont az az automatikus e-mail cím kellene. Nagy kérdés , hogy azt hogyan lehet kisilabizálni. Regisztrálni nem akarok. Így is túlon túl net függő vagyok. Hát ha még lenne egy profilom ott is.Nem Nem...
2017. máj. 30. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
3 éve kivették ezt a lehetőséget: [link]
2017. máj. 30. 13:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem jó hír , valami megoldás?
2017. máj. 30. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
messengeren küldöd az üzenetet
2017. máj. 31. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincs Facebook profilom és így nincs messengerem sem. Nem is lesz. Olyan megoldást keresek ami ezek nélkül is megoldja a problémám.
2017. jún. 1. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet már messengerezni fb profil nélkül
2017. jún. 1. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Tudsz Messengert regisztrálni Facebook profil nélkül. A telefonszámod lesz az azonosítód, az alapján tud majd megtalálni az ismerősöd.
2017. jún. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!