Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez jelentheti azt, hogy...

Ez jelentheti azt, hogy kémprogram van a gépemen?

Figyelt kérdés
Vasárnap beléptem az emailembe.Hétfőn meg kaptam egy levelet,hogy Paypal account aktiválása.Én nem regisztráltam a paypalra.A gépemen felraktam a Malwarebytes Anti Malware-t,mert már korábban kaptam ützenetet,hogy beléptek a Facebookomba.Most megtisztította és nem jelzi,hogy valami gyanús program lenne a gépen.De ez a paypal-os dolog gyanús.Ki is töröltem az emailcímem

2017. szept. 5. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Levelszemetet, spamet mindenki kap, ennek semmi koze ahhoz ami a gepeden van, vagy amit a mailcimeddel csinalsz.

A Facebookod viszont fel lett torve, valtoztasd meg a jelszavad. De a jelszo barhol kikerulhetett, telefonod is lehet fertozott, de lehet hogy csak elmondtad valakinek.

2017. szept. 5. 23:01
 2/2 Hominida ***** válasza:
Egy ilyen anti-malware program néha több bajt csinál, mint jót, ezt kevesen értik meg. Nem varázsszer, hanem olyan program, amely az írói által ismert szemetet söprik ki, az íróik által viszont nem ismert esetleges egyedi, speciális beállításokat szintén a szemét közé dobhatja, aztán csodák csodájára sántítani kezd a feltelepített játék, meg váratlanul aktiválást követel valamelyik program.
2017. szept. 6. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!