Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan lenne érdemes híreket...

Kisvuk29 kérdése:

Honnan lenne érdemes híreket olvasni?

Figyelt kérdés

Tv-ben nem szeretem a híradót, mert kötött az ideje és nem is tudok mindent meg belőle

De a magyar híroldalak mind csak a politikára tudnak (magyar) hírt írni

Régen az alfahírt olvastam (amúgy is a jobbik a legszimpatikusabb a sok rosszból), de egy ideje nem tud teljesen híroldalként futni, mert túl tolják egyre gyakrabban a politikát

Van olyan magyar oldal a magyar történéseknek és külföldi a kinti történéseknek (lehetőleg angolul) amit érdemes olvasni?

Pl index/hvg-t is olvasgattam régen, de ők is mindenbe képesek belelátni a sátánt is :D

Egy példa ami elég aktuális manapság

Ha valahol merénylet történt azt akarom olvasni, hogy milyen származású és mit csinált

Nem akarok sem elszigetelt esetekről sem sorosozásokról olvasni

Nehéz ilyen portálokat találni?

2017. szept. 2. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
2017. szept. 2. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Bele sem tekertem, de már volt vagy két orbánozás

Ja és kihagytam, hogy pl a hvg-nél az is zavar, hogy egyre többször clickbaiteznek

2017. szept. 2. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
2017. szept. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!