Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek iTunes-ra vagy...

Szerintetek iTunes-ra vagy Google Play-re érdemes előfizetni zenehallgatáshoz?

Figyelt kérdés

Le akarok állni a torrentezéssel, mert sok szám nincs, vagy csak rossz minőségbe van fent, és sok szám esetén rengetek idő egyesével letöltögetni őket.

Most egy androidos telefonom van (Galaxy S7), és lehet hogy a következő telefonom egy iPhone lesz kb egy év múlva (Ha ez számít).

Ti melyiket ajánljátok? Vagy inkább maradjak a torrentezésnél? Esetleg valami mást használjak inkább (Spotify)? Nektek megéri a havi 1490 Ft?

2017. aug. 27. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Spotifyra allj ossze valakivel, csaladi csomag kb fejenkent 500ft-ra jon ki tobben, annyit meg egy keves zenehallgato torrenten valogatni lusta embernek is meger. (Pl nekem)
2017. aug. 27. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én azóta használom a Spotify prémiumot amikor megjelent Amerikában. Akkor még csak nyaralás módban lehetett itthon hallgatni ami csak prémiumban volt, így kénytelen voltam előfizetni rá. Azóta se mondtam le az előfizetést mert szerintem ez a legjobb az említett három közül. Az Apple Musicnak nem tetszik a kezelő felülete, a Googlenél pedig jobbank tartom a Spotifyt.

Ennek az asztali verziója is jobb mint pl iTuneson keresztül az Apple Musicnak.

2017. aug. 28. 00:06
 3/5 A kérdező kommentje:

A Spotify-jal az a problémám, hogy drágább. A havi előfizetés ~1.518 Ft és nem az első három, hanem csak az első hónap ingyenes.

Sajnos nincs senki, akivel összeállhatnék.

2017. aug. 28. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
#1: a családi csomaghoz ugyanazon a lakcímen kell bejelentve lennie a "családtagoknak", nem? Amúgy totál megérné...
2017. aug. 28. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 nem ellenorzik ezt.
2017. aug. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!