Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudnám törölni a Paypal...

Hogy tudnám törölni a Paypal fiókomat? Nincs már szükségem rá, úgyhogy megszeretném szüntetni, de sajnos nem megy.

Figyelt kérdés

Miután rákattintok a close account-ra mindig ezt írja ki:

Before you close your account

There's something that needs to be resolved. Please contact customer service, and we'll help you with it.

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nem lépek be sokáig, akkor nem szűnik meg magától esetleg?

2017. aug. 31. 22:35
 1/4 CspCsj ***** válasza:
Nincs lezáratlan panasz függőben?
2017. aug. 31. 22:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért törölnéd? Töröld ki a bankártyádat azt kész. Jól jöhet még a fiók.
2017. aug. 31. 22:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Semmilyen panaszról nem tudok. Bankkártya vagy bankszámla pedig sosem volt hozzá rendelve.
2017. aug. 31. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor meg miért akarod megszüntetni? Ez egy ilyen magyar sajátosság, hogy ha egy accountot nem használok, azt ki kell törölni. Naponta kapok olyan kérdéseket, hogy "már megszüntettem azt az e-mail fiókomat, amivel regisztráltam, és így nem tudják nekem elküldeni a jelszó-emlékeztetőt". Akkor így jártál.

Tényleg: miért kéne törölni? Enni nem kér, helyet nem foglal, pénzbe nem kerül, biztonsági kockázatot nem jelent. Akkor miért?

2017. szept. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!