én meg téged sz*rlak te te p*cs ba*zdmeg , ezzel a sz*rral csak azt akartam mutatni hogy nem szoktal lelépni a seed elől te sz*r. Úgy h menj any..ba
2010. máj. 26. 09:29
12/23 anonim válasza:
Tisztelt okos torrentársadalom képviselői!
Sosem értettem, hogy az aránnyal miért verik egyesek a nyálukat? Kemény 3000 Ft-os beruházással szervál vki egy seed-servert és onnan tolja, vagy 3500 Ftos Digi-előfizetéssel... esetleg fake-klienst használ.
Anno 1024/256os nettel töltöttem fel 1T-t havi 14.000ért. Nem 20 perc géphasználat alatt töltöttem vissza egy DVD-t, hanem egy héten 7 napot és közel 24 órát ment a gépem.
Az arány nem jelent semmit. Ha betartod a "létminimumot", akkor bent maradsz az oldalon.
2010. máj. 26. 14:11
13/23 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg :( eltudnád küldeni még egyszer de most a zoli9@invitel.hu e-mail címre? Előre is köszi!
2010. máj. 26. 18:56
14/23 anonim válasza:
persze itt nem arról van szó h kinek milyen az aránya ti hülyék-.-
már elnézést
ez a torrent free
most hiába free ha akinek küldöd nem seedeli
akkor is ez nem igy megy mert most már 2 emailre kell vagyis
lehet haverja is lehúzza de nem oszt vissza semmit
ugyan
ökrök vagytok ha vkinek is adtok így meghívót vagy torrent-et
jolvan most már mindenki tudja mindenki arányát,királyak vagytok :D most már had kapja meg szegény gyerek a toriját
2010. máj. 27. 22:55
17/23 anonim válasza:
Vazze aki elküldte a tori fájlt az ugyanúgy hülye a kérdezővel együtt!! Torrent Accountot csak egy ember használhatja, megérdemelné a maki felhasználo hogy ezért kitiltsák!!Kérdező meg ha kell valami juss be, vagy várj hogy máshova felkerüljön kérd előbb utobb felkerül, de azért a torent jelentése amit letöltesz vissza is töltöd!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!