Kéne egy torrent a Majomparádéról de nincs regisztrációm el tudnád küldeni nekem ezt a torrentet?
Figyelt kérdés
***** ELŐRE IS KÖSZI* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. máj. 25. 17:41
1/23 anonim válasza:
2/23 anonim válasza:
De hát sajnos nem tudom hogy megbízhatok-e benned.
3/23 anonim válasza:
mdjuk ha tök rendes vagyok akkor azt mdom hogy mind1 végulis mert most nézem h free torrent :D
4/23 anonim válasza:
És most nagyon rendes vagyok :D ugy érzem , szval ha kell , akkor mondd hova küldjem és elküldöm a torrent file-t.
5/23 A kérdező kommentje:
totika111@citromail.hu ÉS KÖSSZII :D
2010. máj. 25. 18:00
6/23 anonim válasza:
Ok, elküldtem , remélem jó lesz, szívesen.
7/23 A kérdező kommentje:
nem érkezett meg :(
2010. máj. 25. 19:04
8/23 anonim válasza:
ma 17:50 és ha free akkor mi van? faszom az ilyen gyökerekbe, asszed akkor más nem akarja letölteni és elhúzhatsz seedből?
amúgy BHO-n is fent van
9/23 anonim válasza:
tegnap 20:55
Hát mielőtt beszólsz te kis szaros nézz már ide , köszi.
Majdnem 4x annyit töltöttem fel , mint amennyit le. szval ennyit rólad , kis gyökér ugassál másnak.
Amúgy nem tudom miért nem kaptad meg, én elküldtem , de újra elküldöm holnap ha nem kapod meg.
10/23 anonim válasza:
leszarom mennyi az arányod de szardarab,arról van szó hogy nem bírom a torrent gyilkos embereket,akik leszarják az egész torrent tásadalmat és szarják seedelni,mert free,vagy akármiér...
arányoddal meg bújj el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!