Musically? Tobbi alul.
Figyelt kérdés
Na szoval az van hogy tul sok videom van musicallyn es ugy erzem unnak mar az emberek tehát szeretnek letorolni par videot kb 20-40 korul es nem tudom hogy ugye oda van irva hogy hany likeod van osszesen es hogy az igy kevesebb lesz e mert ha igen akkor nem torlok tehat ha valaki tudja akkor letszi irja meg nekem....egyet letoroltem de bem irja hogy kevesebb a like csak felek hogy meg nem frissitett.....remelem ertitek koszi puszi ha valakit erdekel musically:lotty_012017. aug. 26. 17:52
1/4 anonim válasza:
Kedves lotty. Rotty.
Milyen állat vagy?
2/4 anonim válasza:
"tul sok videom van musicallyn es ugy erzem unnak mar az emberek"
Akkor ne tölts fel videókat :D
3/4 A kérdező kommentje:
Én csak szerettem volna hogy irjatok értelmes válszokat!NagyonKÖSZÖNÖM
2017. aug. 27. 12:50
4/4 anonim válasza:
Az élet nagy problémái. Ha kevesebb a like akkor kevesebbet ér az ember is maga, igaz? Soha nem értettem, hogy ebben a musically-ben mi a jó? Nem láttam még egy videódat sem, mivel fel sem vagyok regisztrálva ilyenekre (szerencsére), de mi abban a jó, hogy tátogsz egy számra?
Puzsér is megmondta, minek nézzek egy Zs kategóriás produkciót, ha helyette az A kategóriás eredetit is nézhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!