Vettunk egy 2honapos torpenyulat egyik este masnap tjesen jol volt majd kovetkezo nap delben meghalt. Mi tortenhetett? Tobbi lent?
Állatkereskedésből sose vegyél állatot. Ott kb lehetetlen egészségeset szerezni. Szerintem ez volt a gond.
Vagy megevett valamit amit nem kellett volna. Mit kapott enni? Vizet ivott?
A nyúlfiókáknál eleve gyakori az elhalálozás, nem véletlen, hogy az evolúció úgy hozta, hogy ilyen gyakran képesek szaporodni. Egy jobb tenyésztő 3 hónapos koránál előbb oda sem szokta adni. Ugyanis ha a 3 hónapot megélik, akkor nagy valószínűséggel már megmaradnak, addig viszont kétséges lehet. Hogy miben pusztulhatott el, nem tudom megmondani, ezer meg ezerféle betegség lehet. Kisállatboltokból és szaporítóktól ezért sem jó ötlet nyulat venni. Ki tudja, honnan származnak, a felmenőitől milyen betegséget örököltek vagy milyen körülmények között születtek, mit kaptak el.
Persze az sem kizárt, hogy nálatok evett meg valamit, amit nem kellett volna.
A macskádnak szerintem semmi baja sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!