Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért csinálja ezt?

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Esténként chatrolettezek, de kegyetlen hogy mennyire használhatatlan. Látok hat péniszt és utána jön egy connection limit. Ez még annyira nem is zavar. De 15 perc használat után kapok 24 óra ban-t. Hihetetlen mód felbasz, mert semmi rosszat nem csináltam az ég világon. Másodjára úgy kaptam a bant hogy a kamerám be se volt kapcsolva, pedig amikor be volt, akkor is pólóban voltam előtte. Nem mutogattam és nem is írtam semmi olyat amiért kirakhatnának. Egyszerűen csak 15 perc után kibannol 24 órára. Ez miért van? esetleg tudtok valami címet ahol írhatnék ezeknek a barmoknak? mert már kegyetlen hogy mennyire bosszantó, amit ezek művelnek
2017. aug. 26. 03:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!