SIDLER22 kérdése:
Lehetséges két internetforrás használata egy gépen egyszerre?
Figyelt kérdés
Lehetséges az hogy van LAN kábel a gépembe dugva és emellett egy másik helyről még a WI-FI is jön USB-n keresztül?2017. aug. 25. 10:38
1/10 anonim válasza:
Ezt nem igazán értem. Wifi az wifin keresztül jön :) Vagy úgy érted, hogy egy USB-s wifi adapteren keresztül?
2/10 anonim válasza:
Lehetséges - ezt nevezik load balancing-nak - elvileg Windows alatt is kivitelezhető:
3/10 anonim válasza:
Nem. Egyszerre egy LAN-ra/WAN-ra csatlakozol. Ha a LAN kábel mellett USB-s netet (pl wifi stick) is a gépre dugsz, valamelyik kapcsolat korlátozott/bontott lesz, és a másik (vagy egyik sem) marad aktív. Az ok egyszerű: egy eszköz maximum egy ip címmel rendelkezik egy adapteren, és egyszerre egy adapteren lehet kapcsolat azonos protokollon.
4/10 anonim válasza:
#2 - válaszolót megkövetem, ha igaza van, de kizártnak tartom ezt a képességet.
5/10 anonim válasza:
Lehetséges, működik is.
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon nehéz szabályozni.
Pl ha van 2 net rádugva, legyen mindkettő kábeles, egyik
10 mbites, másik 100 mbites net.
Elkezdesz letölteni valamit, akkor nem tudod, hogy melyi-
ket választja, mert nem adódik össze a teljesítmény.
Viszont ha weboldalt nézegetsz, akkor ott millió hívás
megy különböző szerverekre, pici fileok (html, css,
img, statoldal, reklámok stb), úgy már érződik, és szin-
te össze is adódhat a teljesítmény.
Tehát sok, rövid egyidejű kapcsolatnál van értelme ennek.
6/10 A kérdező kommentje:
És például VMware-el meg lehet osztani a netet a fő OP rendszer és a virtual machine között?
2017. aug. 25. 12:54
7/10 anonim válasza:
Meg. A virtuális gép olyan, mint egy különálló PC a hálózatban. A hostgép adja neki a netet úgy, hogy arra (itt a vmware által) települ(nek) virtuális hálózati adapter(ek) is.
8/10 A kérdező kommentje:
Ha jól sejtem ezt a hálózatnál kell beállítani amikor telepítem a virtuális rendszert. (Persze javítsatok ki ha tévedek). De akkor egy OP rendszerre nem igazán van megoldás? Valami ehhez hasonló?
2017. aug. 25. 14:13
9/10 anonim válasza:
Eltértél a tárgytól, és már kezdem elveszíteni a fonalat :)
10/10 A kérdező kommentje:
Jó bocsi. Szóval lehetséges valahogy? És ha igen akkor tudnátok valami kiindulási pontot adni?
2017. aug. 25. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!