UPC-s Ubee_EVW3226 modem, és torrent probléma. Mindig piros az az ikon?
Ettől függetlenül, le- és fel tudok tölteni max sávban. Az oldal is számolja az időt.
Kipróbáltam másik utorrent-tel, delug-gal is. Mindegyiknél piros. Csináljak valamit, vagy mindegy?
Két dolog lehet: vagy a modem nem támogatja az UPNP-t, így nem nyit portot a géped felé, vagy - és ez a valószínűbb - NAT-olt IP-t kapsz, aminél nyilván nem fog menni a port forward.
Nézd meg, ha ilyen 100-zal kezdődő IP van a UPC modemen ill. ha eltér az az IP attól, amit egy whatismyip mutat, akkor bizony NAT-olt az IP címed.
Diginél ha szólsz, áttesznek publikus sávra, de UPC-nél nem tudom.
Elfogytak az IPv4 címek, minden szolgáltató kénytelen NAT mögé tenni bizonyos előfizetőket. És minthogy böngészésnél lényegtelen, az emberek 90%-a észre sem veszi, hogy nincs publikus IP-je.
Köszi. Most kicsit még emésztem ezt... D
De miért működik a seed ettől függetlenül?
176.63xxxxxxx az ip- címem. Ez alapján: [link]
Ipconfignál/all viszont: Ipv4>>>192.168.xxxx
és Subnet Mask>>> 255.255.xxxx Itt nem is látható a 176.63xxx-as.
Van ip-je a gépnek és a modemnek is, azért ennyi cím?
Öreg, a ROUTER IP címét nézd meg, ne a gépét. A gépedé nyilván belső IP lesz (192.168.x.x)
És egyszerű a képlet: Ha nincs publikus IP-d akkor a torrenten passzív vagy. Ha van, akkor lehetsz aktív. Aktív passzívtól tud tölteni. Passzív aktívtól tud tölteni. Aktív aktívtól szintén. Két passzív viszont nem fog tudni egymáshoz kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!