Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen emberek azok akik...

Milyen emberek azok akik abban lelik örömüket hogy a napiszaron csúnya képeket nézzenek, ezen fikázódjanak és káromkodjanak?

Figyelt kérdés
Milyen emberek lesznek ezekből, akik ezen szociolizálódnak és mást se tudnak óbégatni h sunáznám meg a többi ? Emberség, empátia, jóindulat, tolerancia ezekben az emberekben nincs? Miért kell ilyen szinten gyűlöletet kelteni az emberekben? Mire jó ez?
2010. máj. 24. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
már az beteg, aki ilyen oldalakat látogat.
2010. máj. 24. 22:04
 2/16 Plaga válasza:
Én 1-2-szer voltam fent, de hát engem nem hatott meg. Se az obszcenitása, semmi. Ez csak egy elmebeteg divatoldal
2010. máj. 24. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
En rendszeres latogatoja vagyok az oldalnak ( bar meg sosem kommenteltem) es szerintem az eredeti otlet nem lett volna rossz, de hat finoman szolva kicsit el vannak fajulva ott a dolgok. De igy mukodik az internet es a vilag is sajnos.
2010. máj. 24. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:
Pl Gonzzo410 ilyen ;)
2010. máj. 24. 23:04
 5/16 anonim ***** válasza:
47%

Én is látogatom az oldalt és nagyon jó!

Azok a betegek akik olyan hülye képeket raknak ki magukról a közösségi oldalakra.

Utána meg sír a szájuk hogy vegyék le mert így lesz meg úgy lesz.

Hajrá napiszar!!!XD

2010. máj. 25. 06:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Milyen lenne az a világ ahol a gyerekek úgy szocializálódnak, hogy a szülők nemtörődömsége és a rossz környezet miatt már tizenévesen prostituáltakra hasonlító képeket töltenek fel az internetre és felelőtlenül, körültekintés nélkül hagynak maguk után kifogásolható digitális lábnyomokat? Hova lenne a világ azok nélkül akik rámutatnak ezekre az elfajult viselkedésekre? A módja nem tökéletes, de biztos vagyok benne, hogy aki oda kikerül és meglátja a hozzászólásokat, megválogatja a jövőben, hogy milyen képeket tesz magáról hozzáférhetővé. A hozzászólok persze legtöbbször csak mennek az árral, és a szórakozás része marad meg, de a hasznos cél nem veszik el. A mocskot pedig csak úgy tudod feltakarítani, ha mocskos leszel, ez van.
2010. máj. 25. 07:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Olyanok mint te vagy én, legalábbis remélem.
2010. máj. 25. 15:23
 8/16 anonim válasza:

jézusom...mi ez a felhajtás a napiszar ellen?..

miért lenne beteg az aki nézi?? Én is nézem...és mindig feldobja a napomat...egyszerűen hihetetlen emberek vannak,és ezek mind odakerülnek...

kitűnő tanuló vagyok az iskolában,nem vagyok beteg és nem küzdök semmi féle elmebajjal vagy és nem vagyok olyan ember,aki nem tudott,,szocializálódni" ,mert a szülei nem tanították meg rá...

2010. jún. 8. 18:34
 9/16 anonim válasza:
-vagy
2010. jún. 8. 18:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Nemá, semmi defekt apja? :P
2010. jún. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!