Digi 1000mbit helyett csak 100mbite/s a netem miért?
a kártyám természetesen annyi.
Routert azt a szolgáltató adta.
ha a net jó akkor mégis mi lehet a baj?
Mégegyszer:
kártya jó az biztos ✔️
router szolgáltató által adott zte zxhn 298n (már annyiszor írtam googlebe hogy megtanultam...)
router pedig azt írja hogy 100M szóval szerintem ezzel van a baj valamit kéne állítani nem? mert hogy leírtam valamit csináltam vele és 1000M volt kiírva...
Portforwardot hiába állítod be, ha NAT-olt IP-t kapsz. Nézd meg a routert. Ha 100.-al kezdődik az IP, akkor az bizony szolgáltatói NAT és ott nem fog menni a port forward.
Amúgy a kábel CAT6 vagy CAT5e? Mert csak akkor lesz gigabited és csak ha nem hosszú.
Köszönöm szépen ezt nem tudtam hogy ha NAT-os ip van akkor nem jó a portforward :)
Ethernet kábel pedig 1gbit kompatibilis méghozzá CAT5e
Na akkor ezt magyarázzátok el most megint 1000M/full duplexet mutat és annyit csináltam hogy kihúztam mindent mert átraktuk azstalt máshová és egyszerűen már megint ezt írja és eddig max sebesség 20mb/s volt szóval már megint jó :,) de akkor ez miért van?
többet kinem húzom a gépet és routert se kapcsolom ki...
és köszönöm válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!