Ki tudja, hogy miért lesz olyan undorító a kepfeltöltes.eu, ha valami tartalmat töltenek rá?
2017. aug. 11. 19:06
11/13 Hominida válasza:
A Firefoxban én a NoScript bővítményt használom, ezért nálam meg sem jelent, amiről ezek szerint szó van. Igazság szerint én arra is csak egy másik gépen jöttem rá, hogy a GYK oldalai is tele vannak reklámmal.
12/13 anonim válasza:
Mindig elmondom, hogy ne azt a sz#rt használjátok, van kismillió egyéb képfeltöltő.
13/13 anonim válasza:
Igen én is a kep-feltoltes.info oldalt ajánlom, ott nincsenek ilyenek és hasonlít a régi képfeltöltésre, ami sajnos megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!