Koax internet bekötés kérdés?
Figyelt kérdés
Szóval ahova most költözünk albérletbe felfedeztem,hogy a net egy koax kábelen jön be ilyen csatlakozóval.
Ami nekem van rooter azon pedig wan bemenet van.
Nézegetem az átalakítókat de nem nagyon találok semmit.
Egyáltalán létezik ilyen átalakító?
Mit tudtok mondani,hogy oldjam meg ezt a gondot,azt leszámítva,hogy mondjam az meg az öregnek,hogy Na most kérek azonnal egy normális net bekötést a lakásba.
2017. aug. 3. 13:21
11/14 anonim 

válasza:

Ha a szerzodesben benne van akkor kozold a tulajjal hogy biztositsa a modemet is ne csak a kabelt. Rosszabbik esetben hasznaltan kapsz par ezresert megfelelo modemet.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá.
Hogy hogy kapok hozzá modemet.
Csak veszek egy modemet beledugom és kész?
2017. aug. 3. 22:02
13/14 anonim 

válasza:

Pontosabban beledugod, beallitod es kesz.
Ha mar azt irtad hogy van sajatod akkor gondolna az ember hogy tudod hogy kell hasznalni.
14/14 A kérdező kommentje:
De rooterem van nem modemem.
Modemet mindig a szolgáltatók adtak.
2017. aug. 4. 02:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!