Google Drive-on, ha erotikus tartalmú képet és videót tárolok, abból lehet problémám?
Akkor ezeket a felhő tárhelyeket felejtsük el?
Bármikkor a Google is megteheti hamarosan mint a Microsoft az OneDrive-val, 15 GB-ról 5 GB-ra csökkentette?
A Google-nek van a Google Fotója korlátlan tárhelyet add ingyen képet és filmeket töltöttem fel és semmi nem fogyott a 15 GB-bol, Szerintetek a Google mikkor veszi el a korlátlan tárhelyet a Google Fótoknál?
A Microsoft elég csúnya dolgot csinált mikkor csökkentette a tárhelyet. Szerintem ezek a tárhelyek semmit se érnek, bármikkor bezárhatnak vagy csökkentik a tárhelyet, ami nekünk nem jó mert akkor törlik amiket feltöltöttünk. Szerintem ezek a tárhelyek nem érünk vannak hanem azért hogy a mi adatainkkal és amiket feltöltünk ebből van nekik pénzük.
Szerintem használj titkosított, privát adattárolást biztosító felhá tárhelyet. Olyat, ahol a feltöltött fotóidat fiók szinten külön titkosítják.
A jelszavadra nagyon vigyázz. Ha elveszted, lőttek a fotóidnak. Még szerver oldalról sem tudják kinyerni a felöltött fotóidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!