Ha felmentem tor böngészővel darkwebre csak kiváncsiságból körülnézni és beregisztráltam egy oldalra ami drogokkal foglalkozik abból lehet problémám?
Gratulálok.
Hogy a fenébe ne lehetne bajod, főleg ha valami publikus címeddel regisztrálnál.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha nem élsz ilyenekkel, akkor miért is regisztráltál ilyen oldalra...
Az 1-es v h nagyon Narniában én több DW-s oldalnak is tagja vagyok kb már vagy 2 éve.
Semmi bajom sincs. Eleve úgy van kialakítva a rendszer h szinte lehetetlen lenyomozni és am akkor is oldalakat zárnak be pl Silk Road.
Semmi bajod nem lesz tőle h tagja vagy. Ha persze reklámozod az más kérdés.
Egyébként meg 1. eljárás akkor indul hivatalból ha fennáll a gyanúja h te drogot vettél v fegyvert, pedofil tartalmat töltöttél le ....
Soha 1 olyan eset nem volt h MO-n a DW miatt indult volna eljárás. Az emberek 99%-a a létezéséről sem tud.
2. Ha csináltál is v mit azt be is kéne bizonyítani.
Ha ez nincs, el se jut az ügyészségig. (Bizonyíték hiányában le lesz zárva.)
És jól mondta a gyerek nem kér mailt, csak jsz-t meg fh-t. És minden weboldal ilyen a DW-n szal a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni h te hol v fent DW-n.
Ha lepontoztok akkor is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!