Hogy lehetne a sávszélesség korlátozást hatástalanná tenni a korlátlan böngészés funkcióval?
Ez a rohadás téhóm pillanatok alatt eltünteti a 8 gigás keretemet mert még a dolgozók születési dátumait is hozzáadja a forgalmamhoz. Semeddig sem tart.
Ellenben van korlátlan böngészés funkcióm 1800 Ft plussz pénzért. Elvileg így nincs lassítás a honlapok megnézésére. Ez működik a youtube esetében is de pl a youwatch esetében nem. Sok honlapnál behozza gyorsan, de soknál csak teker mert 12kb/s -es sebesség manapság semmire nem elég. Észrevettem hogy amikor böngészek akkor van hogy egyes letöltéseket is enged folyni. Viszont most mintha sokkal kevesebb dolgot hozna be. Hogy lehetne elérni hogy minden adatforgalmat böngészésnek fogjon fel? Min keresztül kéne neteznem, h ne letöltésnek érzékelje a szolgáltató?
ma 15:12
Én nem tudom pontosan h csak trollkodni akarsz v tényleg ennyire nehezedre esik a gondolkodás. Kérdezzem meg a szolgáltatót hogy hogy tudom kijátszani a korlátozásukat? Ráadásul mindezt azon az ügyfélszolgálaton keresztül amelyik totálisan idióta minden műszaki kérdésben de még egy összetett mondat megértése is komoly feladat számukra?
Inkább ne is válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!