Valaki segítene facebookkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés,hogy van valaki akit bejelöltem aztàn írtam is neki messengeren és fel is vettem messengerre..azért írtam rà hogy tudjam mikor küldi el amit írtam így làtom hogy mikor van fent és vàlaszol-e.
De eddig még nem volt fent,nem írta ki alul hogy kézbesítve szóval fel se jön.
Én csak azt akarom megtudni hogy így hogy nem ismerősöm meg lehet valahogy nézni mégis mikor volt fent utoljàra? Valahogy csak meg lehet..
2017. júl. 22. 13:15
1/5 Dongaben válasza:
Ez nem válasz a kérdésedre, és nem is annak szánom: Hagyd a fenébe a FaceBook-ot! Élj saját, valós életet! (Főleg, ha FONTOS is neked az illető!)
2/5 A kérdező kommentje:
Hosszú történet..de egyenlőre csak itt tudnàm elérni :/
2017. júl. 22. 13:33
3/5 A kérdező kommentje:
Tudja valaki??
2017. júl. 22. 14:44
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom a szàmàt..és ő meg nem nagyon szokott facebookozni ,szóval halott ügy tudom.
Csak nem tudom hogy nézzem meg mikor volt fent utoljàra
2017. júl. 22. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!