Mennyiben változott a T-Mobile-nál a mobilinternet?
Az a helyzet, hogy úgy gondolom minket rendesen átb*sztak, de ebben inkább valaki okosabb segítségét szeretném kérni.
Az van, hogy az előfizetésemhez (üzleti előfizetés) pár hónapja lett mobilinternet köttetve. Nem én intéztem, hanem apukám (aki nagyon nem ért az ilyenekhez), mert egy előfizetői csomagban vagyunk benne, ahol mindent csak ő intézett. Mivel én suliban voltam, így nem tudtam vele elmenni.
Kétféle variáció van a mobilinternettel kapcsolatban.
Eleinte azt mondta apa, hogy korlátlan netem van. Ezzel az volt a probléma, hogy mikor bementem az egyik üzletbe, mert semmi sem működött rajta, ami a Google alkalmazásokhoz tartozott (YT, böngésző, GMail stb...), azt mondták, hogy ilyen internet csomag nincsen, amelyik korlátlan lenne.
Aztán apa megkérdezte tőlük, hogy pontosan akkor mi van a telefonomra kötve, és azt mondták, hogy 4 gigás internet van rajta.
És itt van az, amit nem értek! Elvileg, hogyha a 4 gigát elfogyasztom, akkor lelassítják (vagy már kikapcsolják teljesen?) a mobilinternet forgalmamat. A múlt hónapban elég sokat utaztam vonattal, és így le is sikerült fogyasztanom az adatkeretemet, amit észre is vettem, mert annyira lelassították a netet, hogy nem lehetett használni, csak ilyen alap funkciókra (e-mail megnézés, Messenger, pár kisebb weboldalt is betöltött), tehát nagyon minimálisan használtam az adatkeretem lefogyása után, és mégis a múlt hónapi telefonszámlára felszámlázták a használatot. A 3500 forint helyett 15 ezres számlát kaptunk, amit nem értek.
Nem úgy van, hogy ha van x adatkereted, akkor azt fizeted és ha elhasználod szimplán csak belassul, de nem kérnek érte többletpénzt, csak az internet csomag árát? Vagy ha lenne is az a bizonyos korlátlan internet, akkor meg miért lassítják be az internetet, ha korlátlan?
Vagy ezekkel a csomag változásokkal használatalapúvá vált a mobilnet? Bár akkor sem értem, hogy miért lassítják akkor be, mert akkor sem lenne adatkeret korlátos.
Viszont az enyémet belassították és még rá is számláztak.
Hogy van ez? Valaki el tudná nekem mondani?
Sajnos most nincsen lehetőségem bemenni az üzletbe, és ott is aztán azt találhatnak ki rá, amit akarnak, főleg nekünk, laikus embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!