Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Melyik a jobb, kábel vagy...

PudingVagy kérdése:

Melyik a jobb, kábel vagy adsl internet?

Figyelt kérdés

Itt a falúban ennyi a legnagyobb internet szolgáltatás:

50Mbite/5Mbite - ADSL internet (T-home)

60Mbite/4Mbite - Kábelinternet (Sághy-Sat)

Szóval melyik a legjobb a kábel vagy az adsl internet a "világon" ?

2017. júl. 14. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha falun van lehetőség a kábelre-, akkor mindenképp az (mázlid van, nálunk csak ócska, drága szar van)

2017. júl. 14. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Sághy-Sat-ot nem ismerem, T-home helytől függ, a hozzáállásuk nagyon nem jó, leszarnak mindent, de ha jó helyen vagy akkor a szolgáltatással nem lesz gond.

Én az utóbbit próbálnám ki, esetleg ha valamelyik ismerősödnek van tapasztalata a Sághyval akkor kérdezd meg őket milyen.

2017. júl. 14. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ADSL elég vacak technológia, a kábel ezerszer megbízhatóbb, feltéve, ha a szolgáltató normálisan karban tartja.
2017. júl. 14. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor szóval a Kábelinternet sokkal jobb, köszi még1x!
2017. júl. 14. 13:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs semmi gond az ADSL internet-tel (Jelenleg 20Mbite/1Mbit van Vidanet-nél vok csak nagyobb feltöltést szeretnék).... a t-home-nál voltam de sz... a fejünkre amikor szerelőt kellet hívni amikor ez+az nem volt jó az internet-tel! T-home-hoz nem igen szeretnék vissza menni... Kábelinternet nálunk csak elvileg csak a Saghy-sat KFT-nél van itt a községben és a legnagyobb 60/4 Mbit/s. Adsl internet meg max 50/5 Mbit/s
2017. júl. 14. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok, az utóbbi alatt a kérdésben szereplő Sághy-ra gondoltam, hogy azt próbáld ki, kicsit félreérthetően fogalmaztam.

Mindenképpen próbáld ki őket.

2017. júl. 14. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Az nem ADSL, hanem VDSL. ADSL-en nem menne az 50 Mbit.

A VDSL-el nem lenne probléma, ráadásul a Telekomnál VDSL esetén nem 50/5 hanem 50/15 Mbites sebesség van.

Én a Telekomot választanám.

2017. júl. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!