T0mi kérdése:
Ez a probléma több hónapja áll fent, egyszerűen nem tudok már mit kezdeni ezzel!?
Figyelt kérdés
A szolgáltó szerint minden príma, a Speedtest.net szerint is, de a játékoknál egyáltalán nem. :D Speedtesten mérek egy sebességet teljesen rendben van, (ping:40-50 Letöltés: 10. 00 mbit/s Feltöltés: 0.50 mbit/s), ám ha elkezdek játszani (League Of Legends, Counter Strike) 90-160-ms közt ugrál. A Teamspeak 3 szintén azt mutatja hogy fix 130-as pingem van!?? Pedig semmi letöltés, feltöltés, frissités nem megy a háttérbe, csak én használom a hálózatot. Valakinél jelentkezett efféle probléma, ha igen hogy sikerült megoldani??2017. júl. 10. 13:54
2/5 anonim válasza:
Ha nálad minden jól van beállítva és senki sem terheli a hálózatot akkor passz. Hívd ki a szolgáltatót hogy cseréljenek routert, lehet az terhelődik túl és azért laggolsz. Minimum egy vizsgálatot kérj hogy megállapítsák rendben üzemel-e a routered.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem router gond van, kb 1 hónapja lett kicserélve, mert arra hivatkoztak hogy elavult a routerem és emiatt jelentkezik ez a hiba.
2017. júl. 10. 14:05
4/5 anonim válasza:
0.5 mbit feltöltéssel nem is feltétlenül furcsa a 100 körüli ping.
5/5 anonim válasza:
Ha a feltöltés zajlik játék közben akkor persze, hogy annyi a pinged. Sőt, örülhetsz ha annyi. Nekem hol fixen 140 hol felugrál 300-ig ha töltök fel bármit is. Szóval használhatod csak te a hálózatot attól még lehet tölt fel valami a gépről amit használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!