Egyszerűen nem enged be a Facebook sehogy, miért?!
A történet a következő: Regisztráltam a Facebook-on néhány hónapja. Minden szép és jó volt. Aztán a mail címet amivel regisztráltam egész egyszerűen megszüntették - a szolgáltató. Ekkor én is töröltem a Facebook-ról és megadtam egy alternatív mail címet, ami azóta is működik. Erre a következő volt a Facebook reakciója:
Az alternatív (másodlagos) mail címemmel nem enged belépni, viszont oda küldi az összes értesítést. Az eredeti (elsődleges) mail címemet viszont már nem fogadja el és azt írja, hogy már nincs ilyen felhasználó. Pedig az összes ismerősöm lát, levelet tudnak írni és erről értesítéseket is kapok.
Nincs valami ötletetek?
Már írtam a hivatalos Facebook mail címre is, de semmi válasz. Nincs valami magyar support csapata ennek az oldalnak?!
(Mindenképp szükségem lenne erre a profilomra, mert rengeteg olyan ismerősöm van az ottani ismerőseim között akiknek már több, mint 5000 ismerőse van és az új profillal már nem tudnék az ismerősük lenni.)
Minden ötletet, trükköt, megoldást szívesen fogadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!