Hogy lehet az ncore-ban valakine 7.63tb feltőltése van kb 28000. a ranglintán, amásiknak 11.47tb az a meg a kb 80000 aki kevesebbet tőltött fel az miért van előrébb?
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 08:44
2/13 Koplárovics Béci válasza:
"Arány... fel/le..."
Te ugye nem vagy nCore tag? Csak mert ott nincs arány...
Viszont a helyezés nem is a feltöltés alapján van. Ráadásul havonta változik. Ha ráklikkelsz a helyezésedre, ott leírja, hogy pontosan mit néznek a helyezések kialakításánál. Többek közt: milyen régi torrenteket futtatsz, mennyi időt töltesz seedben, mennyit töltöttél fel, stb. Ami nem számít, az a letöltés (és így az arány sem).
3/13 anonim válasza:
Teljesen részletes leírás van a helyezés számításának módjáról. Talán el kellene olvasnod!
4/13 anonim válasza:
Mert a feltöltés szinte még elenyésző is, sokkal fontosabb hogy hány torrentet és mióta futtatsz. Nekem 3TB feltöltésem van és 25000 körül vagyok, elite rangú. Mert kb 200 torrentet futtatok hónapok óta.
5/13 A kérdező kommentje:
én is elite rangú szeretnék lenni ha meglessz az 1 tb-om akk az leszek a kiirás szerint úgye?
most kb 300gb van
2017. júl. 6. 10:52
6/13 Koplárovics Béci válasza:
Az Elit rangnak szükséges, de nem elégséges feltétele az 1TB. Tehát csak az 1TB feltöltéstől nem leszel Elit. A wikiben pontosan le van írva az is, hogy mi kell hozzá még. Meg úgy általában minden más. Szerintem eléggé érthetően.
7/13 anonim válasza:
#2: Első vagyok, nem torrenteztem már ~9 éve.
Akkor még volt fel-le töltés arány.
Azóta passzolom, mit változtattak.
8/13 anonim válasza:
Nem leszel 1TB tól elite, kell a 30000 vagy jobb helyezés.
9/13 A kérdező kommentje:
értem köszi
2017. júl. 6. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!